Flow meten in een smalle flexibele slang?

Dat kan met behulp van deze clamp-on sensor die eenvoudig aan een smalle flexibele slang  of buis kan worden geklikt. Vervolgens detecteert de ultrasone flowsensor nauwkeurig het debiet van de passerende vloeistof; direct op de slang of buis en zonder contactgel!

Hygiënische omgeving

Dit instrument is bruikbaar voor  akoestisch transparante vloeistoffen en is met name geschikt voor toepassingen waarbij strenge hygiënische normen gelden. In tegenstelling tot andere sensoren die op de markt zijn, is bij dit instrument alle noodzakelijke elektronica in de sensor zelf geïntegreerd. U heeft dus geen externe apparatuur nodig.

Flow meten in smalle flexibele buis - ultrasone clamp-on flowsensor - SONOFLOW CO.55

Overal toepasbaar

Dit innovatieve instrument heeft zijn waarde al bewezen in de chemische en farmaceutische industrie; maar ook in hoogstaande medische laboratoria. Door het compacte ontwerp kan het eenvoudig in de meeste machines en apparaten geplaatst worden. Het kent een eenvoudige kalibratie en de gemeten flow waarden kunnen snel worden uitgelezen.

Snel aanpasbaar

Indien nodig kan het apparaat aan diverse specificaties worden aangepast. Denk aan uiteenlopende slangmaten, spanningen, schakeluitgangen of materialen. Mochten onze standaarduitvoeringen niet volstaan, dan is het mogelijk een maatwerk-versie te ontwikkelen die volledig aan uw eisen voldoet.

Meer nieuwsberichten