Hawk radar niveaumeters voor cement carriers

Een van onze klanten ontwikkelt transport- en opslagsystemen voor bulkhandling. Voor een te bouwen cement carrier zocht men betrouwbare niveaumeters.
Een van onze klanten ontwikkelt transport- en opslagsystemen voor bulkhandling. Voor een te bouwen cement carrier zocht men betrouwbare niveaumeters. Dit om de cementhoogte in de verschillende compartimenten van het schip nauwkeurig te kunnen meten.

Geleide radar principe

De klant had voorkeur voor het geleide radar principe en na grondige vergelijking met alternatieve merken koos men uiteindelijk voor de nieuwe CGR geleide radar van het Australische Hawk Measurement Systems.

Cement in een 10 meter hoge tank oefent namelijk een enorme kracht uit op de sensorkabel en juist hier heeft Hawk uitstekende kaarten: een robuuste sensorkoppeling met Ø 8 mm rvs kabel staan borg voor betrouwbaarheid en lange levensduur.

Andere voordelen van Hawk niveaumeter

De Hawk CGR geleide radar laat zich eenvoudig programmeren – o.a. via USB- en is de volledig nieuwe elektronica in staat om zelfs de meest stoffige producten feilloos te meten.

Belangrijke argumenten waren:

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Zware uitvoering met  Ø 8 mm sensorkabel
  • Korte levertijd
  • Proven record

Bekijk de specs van deze niveaumeter

Stoffig stortgoed meten? Lees onze andere oplossingen

Hawk geleide radar niveaumeter cement stortgoed 2
Meer nieuwsberichten