Gezocht: Technisch-Commerciële buitendienstmedewerker

Word jij onze nieuwe collega?

Als Technisch-Commerciële buitendienstmedewerker ben je een gewaardeerde en deskundige partner binnen ons team. Je werkt samen met ervaren en enthousiaste collega’s. Met het team of zelfstandig inventariseer je de klantbehoefte op het vlak van meet- en regeltechniek. Je kan de wensen en eisen van de klant goed in kaart brengen en een heldere probleemanalyse maken. Liefst ben je commercieel en technisch ingesteld.

Het is onze ambitie om de komende jaren verder te groeien. Dit biedt de nodige ruimte voor je eigen inbreng en ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Al meer dan 25 jaar leveren wij zowel standaard als maatwerk meet- en regeloplossingen. Wat ons zo uniek maakt? We werken samen met fabrikanten van over de hele wereld en zijn niet gebonden aan maar één of enkele leveranciers.

We pakken elke uitdaging van onze klanten aan en proberen een oplossing te bedenken. Zo biedt de apparatuur die wij aan onze opdrachtgevers leveren vaak een oplossing die men nergens anders vond.

Wij werken niet voor maar mét onze opdrachtgevers. Onze klanten zitten in vele industrieën zoals  bvb. voeding, farmacie, scheepvaart, raffinaderijen, kunststof, new-energy en nog veel meer. Zo horen naast vele anderen onder andere ook Shell, BP, Aquafin, Arcelor Mittal, BASF en Borealis tot onze klantenkring evenals kleinere spelers.

Wie ben jij?

Jij bent bij voorkeur iemand met commerciële ervaring en gevoel voor techniek. Je kan goed luisteren, doorvragen en analyseren.

Je vindt het leuk om je klanten te adviseren en bent pas tevreden als je hen een gepaste oplossing hebt kunnen bieden. Organisatorisch heb je je zaken op orde en vanzelfsprekend verlies je de commerciële kant van een project niet uit het oog.

Wat ga je doen?

Intercontrol heeft een breed gamma van producten op het gebied van meet- en regeltechniek. In samenwerking met huidige en toekomstige klanten bedenken we oplossingen op maat.

Samen met je collega’s maak je de vertaling van de eisen en wensen van de klant en vind je bij één van onze leveranciers de gewenste oplossing.

Wanneer alles duidelijk is en de klant akkoord is, begeleid je verder het project. Later, in de after sales fase, zorg je voor de gewenste klantondersteuning. Je krijgt voldoende ruimte om je te specialiseren in diverse technologieën en producten van diverse fabrikanten. Je kan deelnemen aan producttrainingen van onze leveranciers zodat je goed op de hoogte bent en weet waarover je praat.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand met een open blik die de focus houdt op de wensen van de klant, mee nadenkt en het commerciële resultaat centraal stelt. Maar ook iemand die leergierig is, goed kan samenwerken en zich thuis voelt in een klein team. Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een plus.

Ons vakgebied is een niche waarvoor geen specifieke opleidingen bestaan. Daarom is verkoopsopleiding en/of ervaring belangrijker dan technische kennis en kijken we met een brede blik naar jouw achtergrond.

Ons aanbod

Je bent van harte welkom in onze organisatie waar we samenwerking en flexibiliteit heel belangrijk vinden. We zijn een gezond bedrijf met jaren ervaring.

Het gaat om een functie van 38 uur per week. We bieden je een aantrekkelijk loonpakket conform je leeftijd en ervaring met een representatieve bedrijfswagen, laptop, gsm, maaltijdcheques, ecocheques, dertiende maand, hospitalisatie- en groepsverzekering…

Meer weten of solliciteren?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ontdekken of deze job bij je past? Bel  ons dan op 03 283 81 60 of stuur ons jouw cv via info@intercontrol.be

We vertellen je dan graag meer over de functie en onze organisatie.