De kracht van het Zwitserse Aquasant Meettechnik ligt in de klant specifieke oplossingen, gebaseerd op het impedantie meetprincipe, voor doorgaans lastige meettoepassingen zoals interface detectie, batch product scheidingen en 3D schuimdetectie. De meet- en regelapparatuur kenmerkt zich door de uitzonderlijke kwaliteit van de processpecifieke en
onderhoudsvrije sensoren.

Bekijk ons Aquasant assortiment

Bekijk onze cases met Aquasant

Aquasant

Er is één probleem bij de opslag van ruwe olie in zulke grote opslagtanks: water. Dit overtollige vocht moet worden verwijderd, maar hoe doe je dat?

Aquasant staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige meet- en regelapparatuur welke, gebaseerd op het impedantie meetprincipe, klant specifieke oplossingen mogelijk maken. Deze innovatieve instrumenten worden wereldwijd toegepast in de chemische, farmaceutische, petrochemische, biotechnologische en levensmiddelindustrie.

Aquasant

Als er zich tijdens een productieproces schuim op de vloeistof vormt, ontstaan er een aantal uitdagingen.

video

Hoe een vloeibare interfacelaag te scheiden?

Op zoek naar een oplossing voor volledig geautomatiseerde vloeistof/vloeistof fasescheiding na een extractie? Samen met Aquasant bieden wij oplossing. Deze animatie legt batchscheiding en de voordelen van de TSS80 leidingsonde met vrije doorstroming uit.

Het impedantie meetprincipe is een combinatie van de gemeten capaciteit en geleidbaarheid. Deze combinatie maakt het mogelijk een product te karakteriseren en verschillende producten van elkaar te onderscheiden.

Interfacemeting voor batch- of continue toepassingen is een kerncompetentie van Aquasant.

Wij zijn Exclusive Dealer van Aquasant