KRAL C-serie
hogedrukpomp tot 100 bar

KRAL C-serie

Hogedrukpomp voor media tot 100 bar

KRAL schroefpompen uit de C-serie zijn ontworpen voor het verpompen van smerende, niet-schurende, chemisch neutrale vloeistoffen.

Productoverzicht

Fabrikant  Kral
Afgiftesnelheid 1750 tot 3500 l/min. (afhankelijk van type)
Max. drukverschil 70 bar; 100 bar
Temperatuurbereik -20 to 180 °C
Viscositeit 10.000 mm²/s
Behuizing Nodulair gietijzer, staal en aluminium.
Spindels staal, genitreerd
Goedkeuringen ABS, BV, CCS, DNV, GL, LRS, MRS, NK, RINA, KR
ATEX II 2 GD b/c groep II, categorie 2
Verwarming elektrisch, vloeibare media en stoom.

Kenmerken

Efficiënte, zelfaanzuigende hogedrukpomp tot 100 bar. Pompoplossing voor hoge drukken tegen een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Vanwege de brede toepassingsmogelijkheden bieden wij de KRAL C-serie standaard aan in een CK-, CL- en CG-model. De hoofdcomponenten van deze pompen zijn allemaal hetzelfde, de verschillen liggen in de individuele details, afgestemd op de vereisten in verschillende toepassingen. Het CK-model wordt in de hydrauliek gebruikt als tankpomp. De CL wordt in de kunststofindustrie ingezet als hogedruktoevoerpomp voor polyurethaancomponenten zoals polyolen en isocyanaten. CG-pompen worden in dezelfde industriële sectoren gebruikt als de K- en L-lijn, wanneer hogere drukken en leveringssnelheden vereist zijn.

Toepassingsvoorbeelden: Injectiepompen, voedingspompen, branderpompen, vijzelpompen, transformatoroliereinigingspompen, hydraulische pompen en algemeen alle toepassingen waarbij efficiënte, betrouwbare hogedrukpompen voor smeermiddelen vereist zijn.

De CK-leiding wordt in de hydrauliek gebruikt als tankpomp. De CL-lijn wordt in de kunststofindustrie ingezet als hogedruktoevoerpomp voor polyurethaancomponenten zoals polyolen en isocyanaten. CG-pompen worden in dezelfde industriële sectoren gebruikt als de K- en L-lijn, wanneer hogere drukken en leveringssnelheden vereist zijn.

KRAL wormpomp C-serie model CGH

KRAL CGH

Voetschroefpomp

KRAL schroefpomp C-serie model CK-CL

KRAL CK-CL

voetschroefpomp

Toepassing(en) voor deze hogedrukpomp

Olie- en gasindustrie

Voor het overpompen van stookolie, smeerolie en andere koolwaterstoffen. De C-serie heeft hoge betrouwbaarheid en is bestand tegen corrosieve stoffen.

Scheepvaart

In deze industrie wordt de C-serie ingezet als brandstofpomp, smeeroliesysteem en  ballastpomp. Ze zijn duurzaam en geschikt voor continu bedrijf onder zware omstandigheden.

Energieopwekking

Voor het voeden van branders, smeersystemen voor turbines en generatoren. De C-serie wordt hier ingezet voor haar betrouwbaarheid en efficiëntie bij hoge drukken en temperaturen.

Chemische industrie

Hier worden deze pompen ingezet voor corrosieve en viskeuze chemicaliën. Ze zijn bestand  tegen de agressieve chemicaliën en uiterst precies bij het doseren.

Voedingsmiddelenindustrie

Dankzij het hygiënisch ontwerp en de geschiktheid voor viskeuze vloeistoffen leent de C-serie zich ook uitstekend voor het verpompen van plantaardige oliën, vetten en andere voedselgerelateerde vloeistoffen.

Papier- en pulpindustrie

Doordat de C-serie geschikt is voor viskeuze en abrasieve vloeistoffen en het robuuste ontwerp, wordt dit type ook ingezet voor de circulatie van chemicaliën en hulpstoffen in de  papierproductie.

Farmaceutische industrie

Voor de precisie-injectie van actieve farmaceutische ingrediënten en hulpstoffen. Ook hier dankzij de hoge precisie en het hygiënisch ontwerp.

Bekijk de video

Download(s)