Diepgang of lading meten?

De diepgang of draft van een schip is een essentieel gegeven in de vaart; zowel voor de stabiliteit van het vaartuig, de toegankelijkheid van de vaargeul,  als ook voor het bepalen van de scheepslading. Onze BD druksensoren zijn hier speciaal voor ontwikkeld.

Door onze druksensoren direct in de romp te monteren en deze aan te sluiten op onze ladingmeter (computer met display) is vanaf de brug eenvoudig vast te stellen hoeveel gewicht of diepgang een schip heeft. De tankinhoud of -niveau zal worden gemeten door middel van hydrostatische drukmeting.

Wat mag je van onze druksensoren verwachten?

Zeer nauwkeurig en uiterst betrouwbaar onder de ruwe omstandigheden die op de zee- en binnenvaart aan de orde zijn. Daarbovenop komen de uiterst lage onderhoudskosten.

Er is keuze uit verschillende uitvoeringen; RVS, kunststof maar ook een speciale legering die specifiek voor de scheepvaart is ontwikkeld.

Elk van de sensoren zal specifiek door onze experts voor de toepassing worden geconfigureerd. De meting sluit dus naadloos aan bij de toepassing.

 

Uiteraard zijn onze systemen zijn van hoogstaande kwaliteit en met scheepskeur verkrijgbaar.

Meer weten?

Bel ons of vul het formulier in! Wij geven vrijblijvend advies aan boord. Indien gewenst bieden wij hulp bij de inbouw en inbedrijfname van onze apparatuur. En natuurlijk ben je verzekerd van onze persoonlijke service.