Hydrostatische niveaumeting van grondwater

De specialist voor waterbeheer; voor het meten van het niveau van grondwater is er van BD een onderdompelbare druktransmitter met een kleine diameter. Voor peilbuizen met een kleine diameter de ideale oplossing!

Druktransmitter met kleine diameter

Het niveau van grondwater wordt gemonitord middels zogenaamde peilbuizen. Vanwege de afmetingen van deze peilbuizen is een belangrijke vereiste dat de geboden sensor een diameter van minder dan 22 mm heeft. Wij bieden speciaal voor deze toepassing de BD|SENSORS LMP 305 Slimline aan met een buitendiameter van 19 mm.

In samenwerking met BD|SENSORS is deze druktransmitter beschikbaar voor een scherpe, concurrerende prijs. Als extra service kunnen wij vaak een klantspecifiek model aanbieden.

Druktransmitter met Kiwa keurmerk

Intercontrol biedt nu een slanke onderdompelbare druktransmitter met een diameter die geschikt is om af te laten zinken in bestaande peilbuizen. Daarnaast is een drinkwater variant met de vereiste keurmerken reeds voorhanden. Deze sensoren zijn indien gewenst Private Label gelaserd. Dit biedt onze klanten een oplossing in combinatie met een goede verhouding in prijs en kwaliteit.

Intercontrol biedt altijd maatwerk

Maatwerk voor onze klanten is een van onze belangrijke kenmerken. Binnen de aangegeven mogelijkheden vinden wij altijd de beste oplossing en tegen een betaalbaar bedrag. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer nieuwsberichten