Pulsar Greyline PDFM 5.1
Portable doppler flowmeter

Portable doppler flowmeter PDFM 5.1

Pulsar PDFM 5.1 portable doppler flowmeter

De PDFM 5.1 draagbare Doppler-flowmeter is een portable flowmeter die aan de buitenkant van een pijp wordt geklemd om flowmetingen te verkrijgen. De ultrasone Doppler-technologie die door de PDFM 5.1 wordt gebruikt, maakt hem perfect voor gebruik als waterstroommeter, met name voor vuile of moeilijke vloeistoffen die bellen of vaste stoffen bevatten, zoals afvalwater, slurries, slib, chemicaliën, stroperige vloeistoffen en schuurmiddelen.

Productoverzicht

Fabrikant Pulsar – Greyline
Debietbereik ±0,046 m/s tot 12,2 m/s (±0,125 ft/s tot 40 ft/s) in de meeste toepassingen
Display Witte matrix met achtergrondverlichting – geeft het debiet, de totalisator, de bedrijfsmodus en het kalibratiemenu weer
Power Input Ingebouwde NiMH-batterij voor maximaal 18 uur continu gebruik Externe lader met 100-240 V AC 50/60 Hz ingang
Outputs 4-20 mA (500 ohm) bij AC-aangedreven USB voor gegevenslogoverdracht via directe pc-verbinding
Datalogger Programmeerbare capaciteit van 300.000 gegevenspunten, tijd- en datumstempel of geformatteerde stroomrapporten inclusief totaal, gemiddeld, minimum, maximum en tijden van voorkomen
Bedrijfstemperatuur (elektronica) -23 °C tot 60 °C (-10 °F tot 140 °F)

Kenmerken

Gebruik een Greyline PDFM 5.1 draagbare Doppler-flowmeter om de stroming te bewaken, in evenwicht te brengen, of om stromingsproblemen in volle leidingen op te lossen. Het instrument is ideaal om systeemprestaties te evalueren en kan binnen enkele minuten worden geïnstalleerd, gekalibreerd en opgestart. Gebruik het voor projecten waar een permanente flowmeter niet nodig is of om geïnstalleerde flowtransmitters tijdelijk te vervangen.

Portable doppler flowmeter pulsar greyline pdfm 5.1 Intercontrol

Ideaal voor “moeilijke” vloeistoffen

De PDFM 5.1 ultrasone sensor wordt aan de buitenzijde van een pijp geklemd. Een akoestische puls wordt naar de sensor gereflecteerd door deeltjes of gassen in de stromende vloeistof. De stroomsnelheid van elke vloeistof kan worden gemeten zolang deze luchtbellen of vaste stoffen bevat. Het is ideaal voor afvalwater, slurries, slib, stroperige vloeistoffen, pulp en schuurmiddelen.

Met zijn interne batterij kan de PDFM 5.1 de hele dag worden gebruikt en ‘s nachts worden opgeladen. Voor continu gebruik kan het worden gevoed door een meegeleverde 110-240 V AC-wandstekkeradapter, of de slaapmodus gebruiken om de meter alleen te wekken om periodiek een meting uit te voeren, waardoor de levensduur van de batterij wordt verlengd. Een datalogger van 300.000 punten is ingebouwd.

Eenvoudig opstarten en kalibreren

Sensormontage en volledige kalibratie kunnen in slechts enkele minuten worden uitgevoerd. Het is snel en gemakkelijk! Breng koppelingsgel (meegeleverd) aan op de sensorzijde en monteer de sensor aan de buitenkant van een leiding met de roestvrijstalen montagebeugel (meegeleverd).
Gebruik het 5-toetsen kalibratiesysteem om de leidingdiameter in te voeren en de door u gekozen technische eenheden (liters, gallons, enz.) te selecteren. De PDFM 5.1 begint onmiddellijk met weergeven, verzenden en totaliseren.

Geen berekeningen – geen programmeercodes

Selecteer uw keuze van weergave-eenheden: de PDFM 5.1 zal het stroomvolume weergeven en totaliseren in gallons, liters, kubieke voet of kubieke meter. Als u overschakelt van het ene meetsysteem naar het andere, berekent en converteert de PDFM 5.1 automatisch en onmiddellijk de stroomweergave en totalisator. Kalibreer naar de leidingmaat met behulp van het toetsenbord om in te voeren

Pulsar PDFM 5.1 portable doppler flowmeter programmeren

Toepassing(en)

  • Ongezuiverd rioolwater
  • Belucht water
  • Retour- en afvalslib
  • Slurries
  • Stroperige vloeistoffen
  • Pulp
  • Schuurmiddelen

Bekijk de video

Download(s)