KRAL L-serie
universeel inzetbare schroefpomp

KRAL L-serie

Schroefpomp voor verpompte media tot 63 bar

KRAL schroefpomp L-serie - LFT

De L-serie pompen van KRAL bieden ruime mogelijkheden en zijn eenvoudig in onderhoud – van de kleinste tot de grootste maat. Met geïntegreerde top- en inline-flenzen. Robuust, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden.

Productoverzicht

Fabrikant  Kral
Afleversnelheid 5 tot 200 l/min.
Max. drukverschil 63 Bar
Temperatuurbereik van -20°C tot 180°C – Met magnetische koppeling tot 300°C.
Viscositeit 7000 mm²/s
Behuizing Nodulair gietijzer EN-GJS-400
Schroeven staal, genitreerd
Goedkeuringen ABS, BV, CCS, DNV, GL, LRS, MRS, NK, RINA, KR
Atex II 2 GD b/c groep II, categorie 2
Verwarming elektrisch, media of stoom

Kenmerken

Veel pomptechnologieën hebben het nadeel dat ze – vanwege het grote risico op schade – alleen op een laag toerental kunnen worden gebruikt. Dat probleem bestaat er niet bij de KRAL-schroefpompen. Deze schroefpompen werken ook bij hoge toerentallen. Dit garandeert een hoge bedrijfsefficiëntie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Alle schroefpompen uit de KRAL L-serie bieden bovendien een betrouwbare opstart, minimale slijtage en een enorm onderhoudsgemak, wat de bediening vereenvoudigt. Verkrijgbaar met magneetkoppeling of extern kogellager (onderhoudsvrij).

KRAL schroefpomp - type LFI

KRAL LFI

Voetschroefpomp

KRAL schroefpomp - type LVI

KRAL LVI

Staande schroefpomp

KRAL schroefpomp - type LVT

KRAL LVT

Staande schroefpomp

Toepassing(en)

Chemische industrie
De KRAL L-serie schroefpompen worden gebruikt bij kunststofverwerking, met name polyurethaantoepassingen. Als afvoerpompen in tanksystemen voor lijmen, was, harsen en brandstof, PUR of kleurstoffen. Bij de verhoging van de druk en circulatie in smeersystemen. Bij de dosering van vloeistoffen. En in verschillende andere toepassingen in de procestechniek.

Olie en gas industrie
In deze sector worden de L-serie schroefpompen vaak gebruikt bij verhoging van de druk en circulatie in smeersystemen. Maar ook bij compressorsmering.

Maritieme industrie
Ook geschikt voor toepassingen zoals branderpomp voor ketelinstallaties, levering en circulatie van brandstof en smeermiddel, Verhoging van de druk en circulatie in smeersystemen. Roerverstelling of de afstelling van een propellerblad.

Machinebouw
Als smeerpompen voor tandwielen, motoren, turbines en hydraulische systemen. bij verhoging van de druk en circulatie in smeersystemen.
Toenemende druk van koudemiddelen. In testbanken. Als branderpomp voor industriële toepassingen. Als smering en hydraulische pomp voor fabrieksfaciliteiten.

Stroomopwekking
De L-serie pompen worden ook ingezet bij brandertechnologie voor ringleiding- en transferpompen. Bij de levering van smeerolie voor grote dieselmotoren. Bij verhoging van de druk en circulatie in smeersystemen. Gecomprimeerde olie-asafdichtingen voor waterstofgekoelde generatoren.

 

Bekijk de video

Download(s)